Pistaciefromage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
200 gram Dessertmasse m/pistaciesmag
0.5 dl. Likør. Amaretto 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Pistacienødder, usaltede
Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 12840 (3057 kcal)
KJ pr. Pers. 3210 (764 kcal)
Vægt ialt 868 gram
Vægt pr. Pers. 217 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1478 KJ (352 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 27.2 gram
Kulhydrat 21.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)