Allerbedste og nemmeste Kanelkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
7.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
12 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Glasur:
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
   
Energi:
KJ total 35649 (8488 kcal)
KJ pr. Pers. 2970 (707 kcal)
Vægt ialt 2663 gram
Vægt pr. Pers. 221 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1338 KJ (318 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 50.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)