Brunsviger, god næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Kardemomme, stødt
4 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Remonce:
250 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
225 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 25658 (6109 kcal)
KJ pr. Pers. 2138 (509 kcal)
Vægt ialt 1787 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1435 KJ (341 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 17.3 gram
Kulhydrat 41.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)