Pizza med kødsovs 2. dags mad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
500 gram Pizzamel AMO 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 gram Gær, frisk
   
  Millionbøf:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
500 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Kulør
   
  Andendag:
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 tsk. Oregano, tørret
0.5 tsk. Timian, tørret
0.5 tsk. Basilikum, tørret
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 17040 (4057 kcal)
KJ pr. Pers. 4260 (1014 kcal)
Vægt ialt 2747 gram
Vægt pr. Pers. 686 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 620 KJ (147 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 15.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)