Fastelavnsboller med creme 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
  Dej:
50 gram Gær, frisk
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Kagecreme:
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
35 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
15 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Glasur:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 20680 (4923 kcal)
KJ pr. stk. 1034 (246 kcal)
Vægt ialt 1512 gram
Vægt pr. stk. 75 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1367 KJ (325 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 16.9 gram
Kulhydrat 38.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)