Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jordskoklasagne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Jordskokker skrællet vægt
   
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Timian, tørret
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
5 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Cheddar ost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
   
Energi:
KJ total 13374 (3184 kcal)
KJ pr. Pers. 3343 (796 kcal)
Vægt ialt 2614 gram
Vægt pr. Pers. 653 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 511 KJ (121 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)