Laksegullasch næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
6 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
600 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Paprika
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 8894 (2117 kcal)
KJ pr. Pers. 2223 (529 kcal)
Vægt ialt 2509 gram
Vægt pr. Pers. 627 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 354 KJ (84 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)