Hvidvinsdampet laks næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Laksesteak 1 laksesteak vejer ca. 200 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Basilikum, tørret
1 tsk. Balsamicoeddike, hvid 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 9017 (2146 kcal)
KJ pr. Pers. 2254 (536 kcal)
Vægt ialt 1905 gram
Vægt pr. Pers. 476 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 473 KJ (112 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)