Karrytorsk i ovn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Torskefilet uden skind
   
4 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
6 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Karry, mild
1 spsk. Gurkemeje, stødt
Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 12084 (2877 kcal)
KJ pr. Pers. 3021 (719 kcal)
Vægt ialt 1684 gram
Vægt pr. Pers. 421 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 717 KJ (170 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 14.4 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)