Laks i folie næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
   
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
3 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
2 cm. Ingefær, frisk
Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 11727 (2792 kcal)
KJ pr. Pers. 2931 (698 kcal)
Vægt ialt 2524 gram
Vægt pr. Pers. 631 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 464 KJ (110 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 12.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)