Laksemousse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
0.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
100 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
   
Energi:
KJ total 6286 (1496 kcal)
KJ pr. Pers. 1571 (374 kcal)
Vægt ialt 712 gram
Vægt pr. Pers. 178 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 882 KJ (210 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 18.0 gram
Kulhydrat 1.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)