Butternut Squash suppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
400 gram Butternut squash
400 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
20 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
2.5 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5235 (1246 kcal)
KJ pr. Pers. 872 (207 kcal)
Vægt ialt 3466 gram
Vægt pr. Pers. 577 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 151 KJ (35 kcal)
Protein 0.9 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)