Rabarberlagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
  Rabarberkompot:
500 gram Rabarber renset vægt
300 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
   
Energi:
KJ total 16478 (3923 kcal)
KJ pr. Pers. 1373 (326 kcal)
Vægt ialt 1664 gram
Vægt pr. Pers. 138 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 990 KJ (235 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 30.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)