Laks i citronfløde sauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.8 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.6 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 12499 (2976 kcal)
KJ pr. Pers. 3124 (744 kcal)
Vægt ialt 1268 gram
Vægt pr. Pers. 317 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 985 KJ (234 kcal)
Protein 13.3 gram
Fedt 18.9 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)