(Nem) Tomatsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 1 Pers.
Ingredienser:
0.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.25 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Energi:
KJ total 488 (116 kcal)
KJ pr. Pers. 488 (116 kcal)
Vægt ialt 502 gram
Vægt pr. Pers. 502 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 97 KJ (23 kcal)
Protein 0.9 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)