Boller i sur og sødsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  K?dboller:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Sovs:
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

8 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
225 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 13663 (3253 kcal)
KJ pr. Pers. 3415 (813 kcal)
Vægt ialt 2287 gram
Vægt pr. Pers. 571 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 597 KJ (142 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 18.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)