Pikant kylling i fad 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingeinderfilet
200 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
3 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
250 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød chilipeber
10 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
150 gram Bacon i tern
500 gram Båndpasta, frisk grøn
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
  (spinat og porre kan tilføjes)
   
Energi:
KJ total 9457 (2251 kcal)
KJ pr. Pers. 2364 (562 kcal)
Vægt ialt 2578 gram
Vægt pr. Pers. 644 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 366 KJ (87 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 14.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)