Gateau marcel - Fransk chokoladekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
175 gram mørk chokolade 70%
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
175 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
5 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
125 gram Appelsinmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Hvid chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
60 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
  Til formen:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 15632 (3722 kcal)
KJ pr. Pers. 1954 (465 kcal)
Vægt ialt 950 gram
Vægt pr. Pers. 118 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1645 KJ (391 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 25.8 gram
Kulhydrat 34.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)