Spelt Vaniljekranse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
500 gram Speltmel, sigtet 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.5 tsk. Hjortetaksalt
1 drys Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
400 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 27502 (6548 kcal)
KJ pr. Portion 27502 (6548 kcal)
Vægt ialt 1395 gram
Vægt pr. Portion 1395 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1971 KJ (469 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 27.9 gram
Kulhydrat 48.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)