Dampet hellefisk på rodfrugtbund næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Hellefiskfilet uden skind
2 Lime
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
200 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
200 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Limesauce:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
800 gram Små kartofler pillet vægt
   
  Pynt:
Kørvel, frisk
   
Energi:
KJ total 13020 (3100 kcal)
KJ pr. Pers. 3255 (775 kcal)
Vægt ialt 2275 gram
Vægt pr. Pers. 568 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 572 KJ (136 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 9.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)