Benløse fugle med kartoffelmos og tyttebær næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
700 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
100 gram Spæk fersk
100 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
175 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Smørbolle:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 9191 (2188 kcal)
KJ pr. Pers. 2297 (547 kcal)
Vægt ialt 1153 gram
Vægt pr. Pers. 288 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 797 KJ (189 kcal)
Protein 13.7 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)