Farsbrød med bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Energi:
KJ total 9088 (2163 kcal)
KJ pr. Pers. 2272 (540 kcal)
Vægt ialt 1314 gram
Vægt pr. Pers. 328 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 691 KJ (164 kcal)
Protein 11.5 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)