Æggesalat 08 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 3 Pers.
Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
3 spsk. Cremefraiche 18% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Karry, mild
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 3342 (795 kcal)
KJ pr. Pers. 1114 (265 kcal)
Vægt ialt 605 gram
Vægt pr. Pers. 201 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 552 KJ (131 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)