Chokolademousse med daim og skildpadder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
12 TOMS Mini Skildpadder 1 TOMS Mini Skildpadde vejer ca. 12 gram.
3 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
120 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
2 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Energi:
KJ total 20997 (4999 kcal)
KJ pr. Pers. 5249 (1249 kcal)
Vægt ialt 1194 gram
Vægt pr. Pers. 298 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1758 KJ (418 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 28.6 gram
Kulhydrat 37.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)