Fuldkornsrugbrød på bagemaskine næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 1 Brød
Ingredienser:
100 gram Rugkerner. skårne/knækkede
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1.7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
6 gram Tørgær 1 tsk. vejer 4 gram
1 spsk. vejer 12 gram

1 brev indeholder 12 gram
1.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
150 gram Sigtemel
   
Energi:
KJ total 7509 (1787 kcal)
KJ pr. Brød 7509 (1787 kcal)
Vægt ialt 667 gram
Vægt pr. Brød 667 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1125 KJ (268 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 53.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)