Kold kartoffelsalat med hvidløg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Dressing:
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
3 spsk. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 6150 (1464 kcal)
KJ pr. Pers. 1537 (366 kcal)
Vægt ialt 1552 gram
Vægt pr. Pers. 388 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 396 KJ (94 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)