Alle mors boller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1.5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 12556 (2989 kcal)
KJ pr. stk. 784 (186 kcal)
Vægt ialt 1117 gram
Vægt pr. stk. 69 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1124 KJ (267 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 10.1 gram
Kulhydrat 37.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)