Brunkål med bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
900 gram Bacon, hel
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 skiver Rugbrød. mørkt 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
Energi:
KJ total 17451 (4155 kcal)
KJ pr. Pers. 4362 (1038 kcal)
Vægt ialt 3250 gram
Vægt pr. Pers. 812 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 536 KJ (127 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)