Vanilje panna cotta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
65 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
Energi:
KJ total 8639 (2056 kcal)
KJ pr. Pers. 2159 (514 kcal)
Vægt ialt 568 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1519 KJ (361 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 33.4 gram
Kulhydrat 14.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)