Den lækre kanelkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 24 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
12 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
415 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
7.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
175 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Glasur:
350 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
175 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
   
Energi:
KJ total 32520 (7743 kcal)
KJ pr. Pers. 1355 (322 kcal)
Vægt ialt 2478 gram
Vægt pr. Pers. 103 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1312 KJ (312 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 47.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)