Nøddetrekanter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 10 stk.
Ingredienser:
  Bund:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
60 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
190 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Mazarinmasse:
125 gram Ren rå marcipan
60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Nøddemasse:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Glukosesirup 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Hasselnøddeflager
   
  Pynt:
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 29101 (6928 kcal)
KJ pr. stk. 2910 (692 kcal)
Vægt ialt 1485 gram
Vægt pr. stk. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1959 KJ (466 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 30.8 gram
Kulhydrat 43.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)