Marsalagelato - Marsala gelato næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
  Grundmasse:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 dl. Marsala 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Marsala er en italiensk sød vin
   
Energi:
KJ total 4132 (983 kcal)
KJ pr. Pers. 2066 (491 kcal)
Vægt ialt 535 gram
Vægt pr. Pers. 267 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 772 KJ (183 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 21.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)