Solbærgelato - Solbær gelato næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Grundmasse:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
200 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 4652 (1107 kcal)
KJ pr. Pers. 1163 (276 kcal)
Vægt ialt 635 gram
Vægt pr. Pers. 158 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 732 KJ (174 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 23.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)