Varm kartoffelsalat med pølser næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers, 4 Pers,
Ingredienser:
600 gram Pølser
   
1000 gram Kogte kolde kartofler
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Bouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 16172 (3850 kcal)
KJ pr. Pers, 4043 (962 kcal)
Vægt ialt 2470 gram
Vægt pr. Pers, 617 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 654 KJ (155 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 16.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)