Kartoffelkager (Flødeskumskage) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 12 Stk.
Ingredienser:
  Cremen:
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
   
  Lagkagebund:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
120 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

70 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
600 gram Marcipanlåg 290g. Odense marcipan. Marcipanlåget har en diameter på 38 cm. og vejer 290
   
  Pynt:
150 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Energi:
KJ total 33230 (7911 kcal)
KJ pr. Stk. 2769 (659 kcal)
Vægt ialt 2366 gram
Vægt pr. Stk. 197 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1404 KJ (334 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 17.6 gram
Kulhydrat 39.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)