|
500 |
gram |
Kalvetykkam500 gram Kalvetykkam
|
|
|
|
|
|
Krydderipose:
|
2 |
|
Laurbærblade2 Laurbærblade
|
1 |
|
Nelliker, hele1 Nelliker, hele
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
1 |
kvist |
Timian, frisk1 kvist Timian, frisk
|
10 |
|
Peberkorn, hvide10 Peberkorn, hvide
|
|
|
|
|
|
Garniture:
|
500 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt500 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
250 |
gram |
Persillerod250 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
|
250 |
gram |
Skalotteløg250 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
|
2 |
bdt. |
Grønne asparges2 bdt. Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges.
Der skæres ca. 1/3 af.
|
400 |
gram |
Friskbælgede ærter400 gram Friskbælgede ærter
|
|
|
|
|
|
Sauce:
|
3 |
spsk. |
Maizena majsstivelse3 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1 |
dl. |
Vand1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Kogevand Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
|
|
Persille, frisk Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
Ramsløg Ramsløg
|
|
|
|
|
|
Tilbehør:
|
800 |
gram |
Kartofler, nye800 gram Kartofler, nye
|
|
|
|
KJ total 10111 (2407 kcal)
KJ pr. Pers. 2527 (601 kcal)
Vægt ialt 3152 gram
Vægt pr. Pers. 788 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 320 KJ (76 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 10.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|