Fedtfattig kalvefrikasse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kalvetykkam
   
  Krydderipose:
2 Laurbærblade
1 Nelliker, hele
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 kvist Timian, frisk
10 Peberkorn, hvide
   
  Garniture:
500 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
250 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
250 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 bdt. Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
400 gram Friskbælgede ærter
   
  Sauce:
3 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Ramsløg
   
  Tilbehør:
800 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 10111 (2407 kcal)
KJ pr. Pers. 2527 (601 kcal)
Vægt ialt 3152 gram
Vægt pr. Pers. 788 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 320 KJ (76 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 10.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)