Festgratin med ris og rejer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 terning Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
2 tsk. Karry
   
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dåse Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
1 glas Champignon i skiver, glas 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
400 gram Rejer uden skal, kogte
   
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
Energi:
KJ total 10886 (2591 kcal)
KJ pr. Pers. 2721 (647 kcal)
Vægt ialt 1901 gram
Vægt pr. Pers. 475 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 572 KJ (136 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)