Klostergryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
300 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Bønnespirer
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Bacon i tern
200 gram Perleløg, frost
5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Paprika, edelsuss
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
Energi:
KJ total 12424 (2958 kcal)
KJ pr. Pers. 3106 (739 kcal)
Vægt ialt 2428 gram
Vægt pr. Pers. 607 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 511 KJ (121 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 5.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)