Wienerschnitzel med klassisk tilbehør næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 1 Pers.
Ingredienser:
175 gram Kalveschnitzler ca 1 cm. tykke En kalveschnitzl vejer ca 150 g. Skåret af kalvefileter eller inderlår.
35 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Panering:
10 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
10 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
  Drengen:
1 skive Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
20 gram Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 Ansjos. marineret. konserves 1 ansjosfilet vejer ca. 10 gram
5 gram Peberrod, høvlet Høvlet peberrod sælges gerne i bæger med 50 gram.
   
  Brasede kartofler:
130 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Brunet smør:
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
70 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
Energi:
KJ total 4367 (1039 kcal)
KJ pr. Pers. 4367 (1039 kcal)
Vægt ialt 575 gram
Vægt pr. Pers. 575 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 759 KJ (180 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 11.8 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)