|
800 |
gram |
Rødspættefilet800 gram Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
|
|
|
Hvedemel Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
25 |
gram |
Smør25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Saute:
|
250 |
gram |
Friske hvide asparges250 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.
Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af.
Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.
skrællet vægt
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
250 |
gram |
Tomater, friske250 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
|
|
|
150 |
gram |
Rejer uden skal, kogte150 gram Rejer uden skal, kogte
|
|
|
Dild, frisk Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
1000 |
gram |
Kartofler, nye1000 gram Kartofler, nye
|
|
|
|
KJ total 8168 (1944 kcal)
KJ pr. Pers. 2042 (486 kcal)
Vægt ialt 2725 gram
Vægt pr. Pers. 681 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 299 KJ (71 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 7.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|