Stegt rødspættefilet med aspargessaute næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Saute:
250 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
250 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
150 gram Rejer uden skal, kogte
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 8168 (1944 kcal)
KJ pr. Pers. 2042 (486 kcal)
Vægt ialt 2725 gram
Vægt pr. Pers. 681 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 299 KJ (71 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)