Bagt æblekage med marengs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Kagedejen:
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
135 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
  Marengsen:
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
270 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 13967 (3325 kcal)
KJ pr. Pers. 1745 (415 kcal)
Vægt ialt 1115 gram
Vægt pr. Pers. 139 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1252 KJ (298 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 8.9 gram
Kulhydrat 51.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)