Kalvefrikasse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kalvetykkam
   
  Krydderipose:
2 Laurbærblade
1 Nelliker, hele
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 kvist Timian, tørret
10 Peberkorn, hvide
   
  Garniture:
250 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
250 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 bdt. Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
200 gram Friskbælgede ærter
  Opbagning og Liering:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Ramsløg
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 15111 (3597 kcal)
KJ pr. Pers. 3777 (899 kcal)
Vægt ialt 3243 gram
Vægt pr. Pers. 810 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 465 KJ (110 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)