Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvefrikasse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kalvetykkam
   
  Krydderipose:
2 laurbærblade
1 Nelliker, hele
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 kvist Timian, tørret
10 Peberkorn, hvide
   
  Garniture:
250 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
250 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 bdt Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
200 gram Friskbælgede ærter
 
  Opbagning og Liering:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
1 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Ramsløg
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler nye
   
Energi:
KJ total 14933 (3555 kcal)
KJ pr. Pers. 3733 (888 kcal)
Vægt ialt 3083 gram
Vægt pr. Pers. 770 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 484 KJ (115 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 10.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)