Helleflyndersteaks pimont næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Helleflyndersteak 1 helleflyndersteak vejer ca. 200 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
150 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
150 gram Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
150 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 dl. Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 10405 (2477 kcal)
KJ pr. Pers. 2601 (619 kcal)
Vægt ialt 2750 gram
Vægt pr. Pers. 687 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 378 KJ (90 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)