Kalv i karry næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kalvetykkam
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Laurbærblade
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
10 Peberkorn, sorte
   
  Sauce:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Karry
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Mangochutney, sød 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Ris:
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 14304 (3405 kcal)
KJ pr. Pers. 3576 (851 kcal)
Vægt ialt 3578 gram
Vægt pr. Pers. 894 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 399 KJ (95 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 11.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)