Ingers æbleskiver næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 36 Stk.
Ingredienser:
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
30 gram Gær, frisk
5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
   
Energi:
KJ total 13968 (3325 kcal)
KJ pr. Stk. 388 (92 kcal)
Vægt ialt 1499 gram
Vægt pr. Stk. 41 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 931 KJ (221 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 23.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)