Chokoladelagkage med Creme og Jordbær næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
125 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
175 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
80 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Creme:
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
Energi:
KJ total 19605 (4668 kcal)
KJ pr. Portion 19605 (4668 kcal)
Vægt ialt 1487 gram
Vægt pr. Portion 1487 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1318 KJ (313 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 20.4 gram
Kulhydrat 29.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)