Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sunde Frikadeller

← tilbage til opskriften

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kalv og flæsk. hakket 11%
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Skummetmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   


Energi:
KJ total 6827 (1625 kcal)
KJ pr. Pers. 1706 (406 kcal)
Vægt ialt 1066 gram
Vægt pr. Pers. 266 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 640 KJ (152 kcal)
Protein 12.1 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 5.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




se opskriften her