Paella med kylling og rejer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
200 gram Rejer uden skal, kogte
1 ds. Musling. konserves 1 alm. dåse muslinger vejer 250 g. og indeholder 150 g. muslinger drønet vægt
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
lidt Safran tråde
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
7 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
150 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
  Pynt:
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Skalrejer
   
Energi:
KJ total 15200 (3619 kcal)
KJ pr. Pers. 3800 (904 kcal)
Vægt ialt 2828 gram
Vægt pr. Pers. 707 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 537 KJ (127 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 11.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)