Labskovs med rodfrugter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 Peberkorn, sorte
2 Laurbærblade
250 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
500 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
200 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
200 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6673 (1588 kcal)
KJ pr. Pers. 1668 (397 kcal)
Vægt ialt 1850 gram
Vægt pr. Pers. 462 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 360 KJ (85 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)