Stuvet spidskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Kogevand fra kålen 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
  Evt. hakkede krydderurter dild persille kørvel eller purløg eller en blanding af disse
   
Energi:
KJ total 2571 (612 kcal)
KJ pr. Pers. 642 (153 kcal)
Vægt ialt 1343 gram
Vægt pr. Pers. 335 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 191 KJ (45 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)